Ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας τα είπαν με τους Έλληνες διεθνείς για όλα τα τεκταινόμενα στην Εθνική το τελευταίο διάστημα. Στόχος η ομόνοια και η συνεργασία όλων στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας τους:
«Εμένα δεν μου μίλησε κανείς από όσους έφυγαν, άρα δεν έχω ιδίαν άποψη για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Στη συνέχεια αναφέρονται και οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας:
«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με όσα έγιναν. Με πείραξαν με όλη τη σημασία της λέξης. Θα πρέπει να φτιάξουμε το κλίμα. Μόνο αν είμαστε όλοι μια γροθιά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2012. Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να τον πετύχουμε. Αν δεν υπάρχει ενότητα, δεν πάμε πουθενά».

Για τον Κατσουράνη ο τεχνικός διευθυντής της «επίσημης αγαπημένης» είπε:
«Ο Κατσουράνης είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές λειτουργεί παρορμητικά, ίσως λιγάκι υπερβολικά. Είμαι, όμως, βέβαιος ότι δεν το κάνει εσκεμμένα».

Το πρόγραμμα των προπονήσεων:

5/10: 11:30, Άγιος Κοσμάς
6/10: 11:00, Καραϊσκάκη (ανοιχτή για 15′ και συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά την προπόνηση)
7/10: 17:00, Άγιος Κοσμάς
9/10: 17:00, Άγιος Κοσμάς
10/10: 11:00, Άγιος Κοσμάς
11/10: 17:00, Άγιος Κοσμάς

Η αποστολή:

Τζόρβας, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Καφές, Πρίττας, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Λυμπερόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr