Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ, συνεχίζοντας και την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Εμίλ Ντάντσεφ.

Θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας. Με σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, φορώντας τις φανέλες της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετακινήθηκε στη Φούλαμ το περασμένο καλοκαίρι και στα 33 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε, πέτυχε 15 γκολ. Όπως, όμως, συνηθίζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Βούλγαρου επιθετικού ακούγεται έντονα, με αρκετές ομάδες να ελπίζουν στην απόκτησή του.

Ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Repubblica.it» ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να μετακινηθεί αυτό το καλοκαίρι. «Ο Μπερμπάτοφ έχει συμβόλαιο ενός, ακόμα, έτους με τη Φούλαμ και σκοπεύει να το τιμήσει. Είναι ευχαριστημένος με την ομάδα και με το περιβάλλον, νιώθει πολύ όμορφα, γιατί εισπράττει αγάπη από τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεται την αποχώρησή του από τη Φούλαμ», τόνισε ο Ντάντσεφ.

Πολλές, ωστόσο, είναι οι ομάδες που… καλοβλέπουν τον Μπερμπάτοφ. Ο μάνατζέρ του δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτό. «Δεν θέλω να σχολιάσω τις επιθυμίες άλλων συλλόγων, αφού, όπως προείπα, ο πελάτης μου δεν πρόκειται να φύγει από τη Φούλαμ. Όσα ακούγονται είναι φήμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κανείς δεν μας έχει πλησιάσει για να μας προτείνει μεταγραφή, αλλά και να το έκανε, θα εισέπραττε αρνητική απάντηση», ήταν τα λόγια του Εμίλ Ντάντσεφ.

Πηγή: sport-fm.gr