Ο Ολυμπιακός με τον Ομάρ έχουν αρχίσει από τον περασμένο Αύγουστο συζητήσεις για το καινούριο συμβόλαιο του Νορβηγού και εξακολουθεί να εκτιμάται πως ο νέος κύκλος επαφών μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό deal.

Στην πρώτη συζήτηση που είχε γίνει Αύγουστο και Σεπτέμβριο δεν υπήρξε πλήρης ταύτιση στο οικονομικό σκέλος. Επειδή όμως και ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ομάρ και ο Νορβηγός νιώθει πολύ καλά με την οικογένειά του στην Ελλάδα γίνεται αυτό το διάστημα μία νέα προσπάθεια να τα βρουν οριστικά οι δύο πλευρές και μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Για τον Ομάρ μάλιστα είναι πολύ σημαντικό το ότι οι δικοί του άνθρωποι είναι πολύ καλά στην χώρα μας και επίσης έχει μία οικογένεια που δεν της αρέσουν οι μεγάλες και δραστικές αλλαγές περιβάλλοντος ή ομάδας/ων.

Στη Νορβηγία υπήρξαν αναφορές πως μπορεί να προκύψει την επόμενη εβδομάδα ένα τελικό ραντεβού. Ωστόσο φαίνεται πως το story αυτό μπορεί να πάει έως τον Δεκέμβριο για να κλείσει οριστικά και θετικά. Αυτήν την στιγμή πάντως η εκτίμηση παραμένει πως ο Ομάρ με τον Ολυμπιακό θα καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή για ένα νέο συμβόλαιο.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.