Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν. Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μάλαγα, τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων συλλόγων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν «γη και ύδωρ» προκειμένου να τον αποκτήσουν. Ο Ίσκο, όμως, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φαίνεται να προλαβαίνει τους υπόλοιπους μνηστήρες. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από όσα είπε ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μάλαγα για τη μεταγραφή του Ίσκο. Απομένουν κάποιες ελάχιστες λεπτομέρειες και είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να αποκτηθεί από τη Ρεάλ εντός των προσεχών ημερών. Αν όλα εξελιχθούν όπως πιστεύω, ο Ίσκο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μου σε λίγες μέρες», αποκάλυψε ο Πέρεθ.

Μιλώντας για την αξία του παίκτη, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πως τον εκτιμά ιδιαίτερα. «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας. Θεωρώ πως έχει τις ικανότητες εκείνες που θα του επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις στη Ρεάλ και να πετύχει. Τον περιμένουμε όλοι μας με αγωνία», τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πηγή: sport-fm.gr