Για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ και κατά πόσο θα μπορέσει η Τσέλσι να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά, μίλησε ο νέος της τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο. «Αν δείξουμε ότι εξελισσόμαστε και πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, νομίζω πως θα είμαστε πρωταθλητές σε δύο χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συνετός παρουσιάστηκε σε νέες του δηλώσεις ο Ζοσέ Μουρίνιο, μία μέρα μετά αφού παρουσιάστηκε στον αγγλικό Τύπο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στις ομάδες που θα βρει απέναντί του κατά τη νέα του θητεία στους «μπλε» λέγοντας πως η μάχη θα είναι σπουδαία για τον δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του «Special One»:

«Δεν χρειάζεται να με πιέσει κανείς για να έχω τη φιλοδοξία της κατάστασης του πρωταθλήματος. Έχω από μόνος μου αρκετό κίνητρο και επιθυμία για να το κάνω.

Δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, αλλά αν δείξουμε ότι εξελισσόμαστε και πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, νομίζω πως θα είμαστε πρωταθλητές σε δύο χρόνια με κάθε βεβαιότητα.

Κατά την πρώτη μου θητεία υπήρχαν τρεις ομάδες που διεκδικούσαν τον τίτλο. Όλοι ήξεραν ότι εμείς, Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ θα μαχόμασταν για την κορυφή.

Τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει δαπανήσει πολλά χρήματα, κάτι που τη βοήθησε να αναπτυχθεί με μεγάλη ταχύτητα.

Η Τότεναμ είχε ένα πολύ καλό διάστημα με τον Ρέντναπ στον πάγκο, έφτασε την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και δυναμώνει με την πάροδο των σεζόν. Ο Αντρέ (σ.σ Βίλας – Μπόας) έκανε καλή δουλειά και τους έφτασε σε επίπεδο που υπό ορισμένες συνθήκες μπορούν να διεκδικούν ακόμη και το πρωτάθλημα, όχι μόνο τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη Λίβερπουλ, ξέρω τον Μπρένταν και τι είναι ικανός να κάνει. Πλέον δεν μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, αλλά το κάναμε πέρυσι και ξέρω το πλάνο του, τις ιδέες του και τι θέλει να κάνει.

Άρα μιλάμε για έξι ομάδες.

Δεν γνωρίζω ποιος θα είναι πρώτος και ποιος έκτος. Αυτό που ξέρω είναι πως ένα σημαντικό πρωτάθλημα, είναι ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

Πηγή: england365.gr