Πολλές ήταν οι δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ όταν ήταν παίκτης της Ίντερ, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Μάλιστα, ο Ολλανδός υπογράμμισε πως αν δεν ήταν τόσο δυνατός ψυχολογικά θα είχε «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου, ώστε να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Στεναχωρήθηκα τόσο για τους παίκτες όσο και για τους φιλάθλους της Ίντερ που η ομάδα τελικά κατάφερε να τερματίσει στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Επίσης, στεναχωρήθηκα και για τον προπονητή (σ.σ Αντρέα Στραματσόνι), ο οποίος έφυγε από την ομάδα. Ωστόσο, πιστεύω πως η αποτυχία του συλλόγου να συμμετάσχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν θα του κάνει καλό. Η αλήθεια είναι πως η Ίντερ προσπάθησε να με καταστρέψει αρκετές φορές και αν δεν ήμουν ψυχικά δυνατός θα είχα “κρεμάσει” τα παπούτσια μου», τα λόγια του Ολλανδού μεσοεπιθετικού σε εφημερίδα της πατρίδας του για την περίοδο (2009-2013) που υπήρξε παίκτης των «νερατζούρι».

Πηγή: Sport-fm.gr