Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις στο Λιμάνι, με ήδη δύο παίκτες να βρίσκονται… καθ’ οδόν, προκειμένου να ολοκληρώσουν και τα τυπικά. Ο λόγος για τους Γιασίν Μπενζιά και Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Όσον αφορά τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, αναμένεται να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, λίγο μετά τις 17:00, προκειμένου να κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του στους «ερυθρόλευκους». Στον Πειραιά θα συναντήσει δύο παλιόφιλους, τον Χιλάλ Σουντανί, συμπαίκτη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον οποίον ήταν συμπαίκτες την προηγούμενη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε.

Όσον αφορά τον 20χρονο Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, αναμένεται σήμερα τα μεσάνυχτα στην Αθήνα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και να επισφραγίσει τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Από την πλευρά της, η Ροζάριο Σεντράλ (η ομάδα από την οποία θα αποκτηθεί) θα βάλει στα ταμεία της 3.500.00 ευρώ για την παραχώρηση του 80% των δικαιωμάτων του, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχουν και κάποια μπόνους που θα δοθούν στους Αργεντινούς.