Η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε στο… καναβάτσο την Μπαρτσελόνα και επέστρεψε σε τελικό Ευρωλίγκας, μετά από 18 χρόνια και το Final-4 που έγινε στην Σαραγόσα.

Πλέον, μπροστά της θα βρεθεί ο Ολυμπιακός και όπως δήλωσε ο Νίκολα Μίροτιτς, η «βασίλισσα» χρειάζεται να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να νικήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την σεζόν για να φτάσουμε εδώ και τώρα το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και αν θέλουμε να τους νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα παίξαμε καλά 20-25 λεπτά αλλά για να νικήσουμε στον τελικό πρέπει να παίξουμε έτσι και τα 40 λεπτά», δήλωσε ο σέντερ των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι πριν από ματς σαν τον τελικό αυτό, υπάρχει ήδη μεγάλη πίεση και δεν πρέπει να πιέζουμε ακόμα περισσότερο τους εαυτούς μας. Όταν όμως έρθει η ώρα της έναρξης του αγώνα, πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Το κλειδί για την επιτυχία της φετινής σεζόν ήταν ότι παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ ειδικά στην επίθεση αλλά σε κάποια σημαντικά ματς, αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και καλή άμυνα».

Πηγή: sport-fm.gr