Όταν οι φίλαθλοι δεν παρακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες σε γήπεδα και τηλεοράσεις, φαίνεται πως θαυμάζουν άλλα πράγματα πάνω τους, σύμφωνα με τον κολοσσό της online πορνογραφίας τουλάχιστον.

Το Pornhub έριξε στη δημοσιότητα τους ποδοσφαιριστές που αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος φέτος και τα αποτελέσματα προκαλούν μάλλον έκπληξη.

Στη δέκατη θέση λοιπόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι σε κάθετη πτώση τα τελευταία χρόνια. Το 2015, ας πούμε, ήταν στη δεύτερη θέση. Ο Καρίμ Μπενζεμά στην ένατη θέση, ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην όγδοη, ο βέλγος επιθετικός Εντέν Αζάρ στην έβδομη και ο Πάουλο Ντιμπάλα κλείνει την πρώτη πεντάδα. Ίσως έφταιγε το ροζ σκάνδαλο

Τον Κίλιαν Εμπαπέ συναντάμε στην πέμπτη θέση και τον Αλέξις Σάντσες στην τέταρτη. Τρίτος κατατάχθηκε άλλος ένας Αργεντίνος, ο Μάουρο Ικάρντι, και στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκουμε τους γνώριμους Λιονέλ Μέσι (Νο 2) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Νο 1).

Το αφεντικό της λίστας του Pornhub έκλεψε τις εντυπώσεις στην πορνογραφική ιστοσελίδα, που φιλοξενεί πολλά κλιπάκια του να απλώνει λάδι στους κοιλιακούς του…