Ασφαλώς δεν είναι τιμητικό για τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του να ελπίζει σε μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα για να πάρει ένα εισιτήριο για το Europa League. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα να παίξει στην Ευρώπη, έστω και από το «παράθυρο», η ιστορία του επιβάλλει να εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν.

Για το λόγο αυτό το μπαράζ της ερχόμενης Πέμπτης με τη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (πρέπει να) αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα. Ο Γιάννης Βονόρτας προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του τονίζοντάς τους πως δεν πρόκειται για αγγαρεία αλλά για υποχρέωση της ομάδας να πάρει τη νίκη και στη συνέχεια να περιμένει τον Ιούνιο και τις αδειοδοτήσεις μήπως και πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (18 και 25 Ιουλίου οι αγώνες).

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν. Πέρα από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Βιτόλο και Σπυρόπουλου, αλλά και του τραυματία Μαυρία, ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των Φιγκερόα και Σισοκό. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ ο δεύτερος από διάταση στον ώμο. Παράλληλα θα φανεί και η κατάσταση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δεν είχε κατορθώσει να προπονηθεί κανονικά την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr