Ευχάριστα νέα υπήρξαν σήμερα στην ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ δοκίμασε να προπονηθεί σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς και κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα. Έτσι, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να προλάβει τα παιχνίδια με την Τραμπζονσπόρ για τα πλέι οφ του Europa League και κυρίως για τη ρεβάνς στην Τραπεζούντα, στις 29 Αυγούστου.

Ο «Τσίγκρι» δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν έως και δυο αλλαγές μέχρι μια ημέρα πριν το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί. Όπως και να έχει, αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο…

Αντιθέτως, δεν σημειώθηκε βελτίωση σε ό,τι αφορά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στα Σπάτα και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου στα πρώτα 15 λεπτά. Νωρίτερα, στις 16:00, ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ και ο Βασίλης Μπάρκας θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τραμπζόν στο ΟΑΚΑ, στη νέα αίθουσα Τύπου του γηπέδου στο Μαρούσι.