Αν μη τι άλλο ο Αντρές Ινιέστα δεν κρύβεται πίσω από δικαιολογίες και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Ισπανός παραδέχτηκε ότι η Μπάγερν Μονάχου ήταν πολύ καλύτερη και στα δύο παιχνίδια και δίκαια πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρωτάθλημα στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να επανέλθει η χαρά στην ομάδα.

«Πρέπει να συγχαρούμε την Μπάγερν και να μάθουμε από αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στο μέλλον. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο παιχνίδι ήταν καλύτεροι από εμάς και δίκαια είναι στον τελικό. Αυτή είναι αλήθεια όσο κι αν μας πονάει. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας πληγώνει το γεγονός ότι δεν τα καταφέραμε και μείναμε για μία ακόμη χρονιά εκτός τελικού», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την… επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα, είπε: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι σύντομα. Το ένα δεν αλλάζει το άλλο. Είμαστε πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να το πάρουμε το συντομότερο, ώστε να επανέλθει η χαρά. Σίγουρα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς μετά από έναν τέτοιο αποκλεισμό, αλλά εάν κατακτήσουμε τον τίτλο η χρονιά δεν θα φαίνεται και τόσο άσχημη, όπως φαίνεται τώρα».

Πηγή: Sport-fm.gr