Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασε λίγο μετά τις 14:00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το αυριανό ματς του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχρισε φαβορί ο Χαλίλχοζιτς ενώ την παράδoση με τον «δικέφαλο» θυμήθηκε ο Ρουκάβινα.

Ο προπονητής των Κροατών, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς γνωρίζει τις δυσκολίες να παίζεις ως αντίπαλος στην Τούμπα: «Δεν υπάρχει φαβορί, αλλά από την ώρα, που νικήσαμε τη Βιγιαρεάλ, ελπίζουμε να συνεχίσουμε με νίκη. Ξέρουμε ότι η Τούμπα είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ παίρνει δύναμη από τον κόσμο του».

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντε Ρουκάβινα μίλησε για την παράδοση ποου έχει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω χάσει ποτέ από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζω αυτή η παράδοση να συνεχιστεί. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ… σπέσιαλ, είναι κάτι, που πρέπει να το ζήσει κανείς».

Τέλος, ο μεσοεπιθετικός Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς δήλωσε αισιόδοξος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και πάμε στο παιχνίδι με αισιοδοξία. Έχουμε ακούσει από τον Μπίσκαν και τον Ρουκάβινα, οι οποίοι έπαιξαν στην Ελλάδα, για το πώς θα είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά ο προπονητής μας έχει καταστρώσει την τακτική για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο, σκεφτόμαστε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία θα είναι καλή».

Πηγή: gazzetta.gr