Μετά τον Ολυμπιακό και το 0-0 με την Βικτόρια Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, ήρθε η σειρά του Ατρόμητου και του Άρη. Οι δύο ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη του Europa League, απόψε (21:30) το βράδυ, με στόχο τις νίκες που θα τους δώσουν προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά και σημαντικούς βαθμούς στη χώρα μας για τη βαθμολογία της UEFA.

Άρης – ΑΕ Λεμεσού

Οι «κίτρινοι» θα φιλοξενήσουν την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικέλιδης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από οκτώ χρόνια, με τον Σάββα Παντελίδη να τονίζει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως «o Άρης πρέπει να διαχειριστεί τα συναισθήματά του», την ίδια ώρα που ο Φραν Βέλεθ θέλει «νίκη κι ας είναι και στο 92’».

Στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό ματς θα είναι και ο Ντάνιελ Λάρσον, του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη μέχρι τελευταία στιγμή. Εκτός πλάνων είναι ο Χαμζά Γιουνές.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSports 1.

H πιθανή σύνθεση του Άρη (4-2-3-1): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Τόνσο, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγε.

Ντουνάισκα Στρέντα – Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη Σλοβακία από την Τρίτη το βράδυ για να αντιμετωπίσουν την Ντουνάισκα Στρέντα, η οποία είχε περάσει την Κρακόβια Κρακοβίας στον πρώτο προκριματικό γύρο. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως το περσινό πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα για τον Ατρόμητο, με τον Σπύρο Ρισβάνη να μην σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Απόστολος Βέλλιος, του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη.

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το EΡΤ Sports.

Η πιθανή σύνθεση του Ατρόμητου (4-3-3): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού, Βέλλιος.

Πηγή: gazzetta.gr