Ο Ολυμπιακός άφησε ανοικτούς λογαριασμούς με τη Βικτόρια Πλζεν, στη μεταξύ τους κόντρα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, έπειτα από το χθεσινοβραδινό 0-0 στην Τσεχία. Ένα ταξίδι που είχε αρκετή ταλαιπωρία για τους «ερυθρόλευκους», κάτι που επισφραγίστηκε και από το πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα.

Η πτήση τσάρτερ των Πειραιωτών ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/07), στις 02:30 ώρα Ελλάδας από το αεροδρόμιο της Πράγας, λίγες ώρες μετά το παιχνίδι. Όμως, το αεροπλάνο δεν μπόρεσε να πετάξει.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της ελληνικής ομάδας που βρέθηκαν στην Τσεχία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν διαβουλεύσεις με τους υπεύθυνους του αεροδρομίου της τσεχικής πρωτεύουσας, αλλά τελικά αποφασίστηκε η ματαίωση της πτήσης.

Αυτό ανάγκασε τους «ερυθρόλευκους» να αποφασίσουν άμεσα η μετάβαση της αποστολής σε κοντινό ξενοδοχείο και η επιστροφή θα γίνει με νέα πτήση, σήμερα το μεσημέρι. Κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους σήμερα το απόγευμα, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς περιελάμβανε ρεπό για την Τετάρτη και επιστροφή στις προπονήσεις την Πέμπτη, οπότε δεν αλλάζει κάτι δραματικά στο πρόγραμμα της ομάδας.