Το δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, πλησιάζει και ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε γνωστά τα ονόματα που θα πάρει μαζί του σε αυτό.

Στην αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας θα βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με τους συμπαίκτες του και να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός «έκοψε» τους νεαρούς Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλο και Δεληγιαννίδη.

Η αποστολή του «δικεφάλου» αναχωρεί αύριο το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ.

Η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

«Οι βαλίτσες γεμίζουν ξανά και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετακομίζει εκ νέου στην Ολλανδία και το Χορστ για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Η ολιγοήμερη παρουσία της ομάδας στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Μελίσσας, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ενρίκε, Στοχ, Λάμπρου, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (18.07) από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15 για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ».