Οιωνός κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ είναι για τον Ζοζέ Μουρίνιο το γεγονός ότι απέκλεισε ομάδα που αγωνίζεται ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς όσες φορές τον έχει κερδίσει, πήρε το τρόπαιο.

Είναι κακό να πιστεύεις στους οιωνούς; Μάλλον όχι, από την στιγμή που μέχρι και ο πιο επιτυχημένος προπονητής αυτή την στιγμή στο κόσμο, ο Ζοζέ Μουρίνιο, πιστεύει σε αυτούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γαλατασαράι, τόνισε ότι κάθε φορά που νικάει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε και στην εκπληκτική παρουσία των Τούρκων φιλάθλων.

Ο Μουρίνιο είχε αντιμετωπίσει και νικήσει τον Ντρογκμπά όταν αγωνιζόταν ο Ιβοριανός στην Μαρσέιγ και ο Πορτογάλος ήταν στην Πόρτο, για την φάση των ομίλων τη σεζόν 2003-04. Ενώ την δεύτερη φορά στους “16” όταν ήταν στην Ίντερ και αντιμετώπισε την Τσέλσι.

«Είναι πραγματικά κάτι το καταπληκτικό. Κάθε φορά που κερδίζω ομάδα που αγωνίζεται ο Ντρογκμπά, στην συνέχεια κατακτώ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το παιχνίδι και αν αγχώθηκε καθόλου όταν έγινε το 3-1 είπε: «Δεν είχα καν χρόνο να αγχωθώ. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και μόνο όταν αναγκάστηκα να κάνω αλλαγές και να βάλω μέσα παίκτες για να κλείσω τους χώρους, τότε συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι είχε γίνει δύσκολο. Πάντως έχω να πω ότι σήμερα δεν παίζαμε απέναντι σε 11, αλλά σε 50.000. Ήταν πραγματικά απίστευτος ο κόσμος στο γήπεδο. Όταν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Υπήρχε απίστευτο πάθος και ένταση τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παίκτες της Γαλατά και δίκαια πήραν τη νίκη, καθώς την δικαιούνταν απόλυτα. Εμείς πάλι κάναμε δύσκολη τη ζωή μας όταν έγινε το σκορ 3-1, αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Για τον τρίτο συνεχόμενο ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Να δούμε αν η τρίτη φορά θα είναι και τυχερή για εμάς. Η κληρωτίδα θα δείξει τι θα κάνουμε. Πιθανότατα η Μπορούσια, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν θα είναι οι ομάδες στα ημιτελικά. Θα είναι πολύ ενδιαφέροντα τα παιχνίδια, όπως κι αν κληρωθούν οι ομάδες».

Πηγή:sport-fm.gr