Για πολύ δυσάρεστη κατάσταση μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης, αναφορικά με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χάνει το… τρένο της Ευρώπης. «Πάμε για νίκη στο ντέρμπι», συμπλήρωσε! Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης για τον Παναθηναϊκό:

-Ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μένει μετά από πολλά χρόνια εκτός Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια. Σίγουρα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου…

«Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή. Σίγουρα μία δυσάρεστη κατάσταση. Πρέπει όλοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Είτε εμείς οι ποδοσφαιριστές είτε όποιος άλλος απαρτίζει την ομάδα. Να δούμε τι έκανε και τι δεν έκανε ο καθένας για να δούμε αν είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά μας».

-Τι έφταιξε, όμως, και έφτασε ο Παναθηναϊκός μέχρι εδώ;

«Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις, που λένε. Η αλήθεια είναι πως έφταιξαν πολλά. Ήμασταν κακοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήμασταν, όμως, και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια. Σε παιχνίδια οριακά, όπως το αποψινό, που μας στοίχισαν. Ενώ παίζαμε καλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ότι δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις δεν χάνεις μόνο βαθμούς. Χάνεις ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη».

-Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Δεν παύει παρά την βαθμολογική διαφορά να είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Πάμε για το καλύτερο, να είμαστε σοβαροί και να καταφέρουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουν απομείνει ότι καλύτερο μπορούμε.

Πηγή: sport-fm.gr