Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι, ανακοινώνοντας τον Ιταλό επιθετικό Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, που υπέγραψε για τρία χρόνια, έχοντας αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας στο δοκιμαστικό στάδιο από το οποίο πέρασε το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα 20χρονο παιδί (μάλιστα έχει γενέθλια σήμερα, γεννηθείς στις 12 Ιουλίου του 1999) που κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο με τους «πράσινους», έπειτα από τη δοκιμή στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο τουρνουά του Άμστερνταμ.

Είναι γεννημένος στο Βαρέζε της Ιταλίας και έχει θητεύσει στα τμήματα υποδομής της Μπορντό. Προφανώς και θ’ ακολουθήσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, αφού ο Γιώργος Δώνης βλέπει τις προπονήσεις να μη βγαίνουν και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Κόναν γεννήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας στις 12 Ιουλίου 1999. Ο Ιταλός επιθετικός έχει περάσει από την ακαδημία της Μπορντό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε δοκιμαστεί στην Κ19 του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του Άμστερνταμ.

Πηγή: gazzetta.gr