Παίκτης του Άρη είναι από χθες και επίσημα ο Λούκας Σάσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή, όπως έδειξε και από τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram.

«Μια νέα περιπέτεια ξεκινά. Ευχαριστώ τον Θεό για μία ακόμη ευκαιρία! Είναι ώρα για δουλειά και να κάνω το καλύτερο που μπορώ με αυτή τη φανέλα. Πλέον ο κόσμος μου είναι κίτρινος!», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία.

Ο Σάσα θα βρεθεί σήμερα στο Άρνεμ της Ολλανδίας, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να γνωρίσει τον νέο του προπονητή, Σάββα Παντελίδη, όπως και τους νέους του συμπαίκτες.

Ρόουζ: Το να παίζεις στο γήπεδο του Άρη είναι φανταστικό συναίσθημα

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Άρη είναι και ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ναι μεν αγωνίστηκε και την προηγούμενη σεζόν (στο δεύτερο μισό) με τα κίτρινα, ωστόσο ήταν στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη με τη μορφή δανεισμού από τη Λοριάν. Πλέον, είναι «δεμένος» με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι του 2022, κάτι που για εκείνον αποτελεί ιδανική εξέλιξη για την καριέρα του.

Ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο Άρνεμ, από όπου παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και -μεταξύ άλλων- δήλωσε τον… έρωτά του για τον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα, για την προηγούμενη περίοδο που δεν ήταν σίγουρο το μέλλον του, απάντησε ότι ήταν «πολύ δύσκολη. Γιατί έβλεπα την ομάδα μου να έχει αρχίσει προπονήσεις κι εγώ καθόμουν στο σπίτι μου. Στην αρχή από την Λοριάν μου είπαν ότι θέλουν να μείνω και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί έπρεπε σχεδόν κάθε μέρα να… μαλώνω» με την Λοριάν. Εγώ τους έλεγα ότι θέλω να φύγω και να συνεχίσω στον Άρη και ότι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μου».

Για την επιθυμία του να μείνει στους «κίτρινους», απάντησε ότι αυτό συνέβη «διότι ερωτεύτηκα τον Άρη! Το να παίζεις στο γήπεδο του Άρη είναι φανταστικό συναίσθημα. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Όλοι μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και καλοί άνθρωποι. Μου αρέσει να δουλεύω με τον προπονητή μου, μου μιλάει συνέχεια. Μαζί του αισθάνομαι ότι μεγαλώνω. Γιατί είμαι νέος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι. Είμαι 27 ετών και πρέπει να ακούω τις συμβουλές του. Επίσης και η οικογένειά μου, η γυναίκα μου και ο γιος μου ήθελαν να μείνουμε. Ο γιος μου κάθε μέρα μου έλεγε “μπαμπά θα μείνουμε εδώ”;».

Αναφορικά με τις φιλοδοξίες του, απάντησε: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Αν και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, θέλω πολύ να προκριθούμε στο Europa League κι αν γίνεται να φτάσουμε στους ομίλους. Είναι δύσκολος στόχος, αλλά όχι αδύνατος. Όσο για το πρωτάθλημα, θα ήθελα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Αν γίνεται να ανέβουμε μία ή ακόμη και δύο θέσεις και να τερματίσουμε τρίτοι».