Αν και στην Μαρσέιγ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έμεινε για μόνο μία σεζόν (2003-2004), μαζί της κατάφερε να πανηγυρίσει το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, να πετύχει 19 τέρματα σε 35 συμμετοχές του με τον γαλλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να να αγαπηθεί όσο λίγοι από την εξέδρα.

Ωστόσο, αισθήματα αγάπης για την Μαρσέιγ τρέφει και ο Ιβοριανός φορ. Μάλιστα, αυτό φάνηκε και σε δηλώσεις του σε γαλλικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα στον σύλλογο της Μασσαλίας.

«Αρχικά θέλω να πετύχω τους στόχους της νέας μου ομάδας. Αλλά αν κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρξουν οι προϋποθέσεις, θα γύριζα ευχαρίστως στην ομάδα που αγαπώ που δεν είναι άλλη από την Μαρσέιγ. Μπορεί να αγωνίζομαι μέχρι τα 40 μου. Αν συμβεί αυτό και αν η Μαρσέιγ με θέλει ως τότε, οι πιθανότητες να επιστρέψω στη Μασσαλία είναι αυξημένες», είπε αρχικά ο 35χρονος στράικερ.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Ντρογκμπά αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να διαλέξει την Γαλατασαράι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του: «Το κριτήριό μου για να επιλέξω μια ομάδα είναι το πλάνο που θα μου παρουσιάσει. Μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική, που διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις, δεν με αφήνει αδιάφορο».

Πηγή: Sport-fm.gr