Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ που άκουγε στο όνομα «Πάμπλο Γκαρσία» πλέον αποτελεί παρελθόν. Ο Ουρουγουανός αποχώρησε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και κατά κάποιον τρόπο αυτό θα σήμαινε πως θα ερχόταν η ηρεμία στην ομάδα. Αμ δε…

Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Γκαρσία θα φύγει, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ την έχουν «πέσει» ήδη δύο φορές στον Γιώργο Δώνη, τον οποίο και θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο για την αποχώρηση του ήρωα τους. Το κλίμα στην ομάδα είναι τεταμένο και όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή.

Στην διοίκηση αυτό που επιθυμούν είναι να έρθει η ψυχραιμία και η ηρεμία γιατί έρχονται τα πλέι-οφ και τα ημιτελικά του Κυπέλλου, δύο στόχοι που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, αυτό που γίνεται μοιάζει περισσότερο με… παιχνίδι αντοχών. Το θέμα είναι τελικά αν ο Γιώργος Δώνης αντέξει τόσο στην πίεση των αγώνων που ακολουθούν όσο και στις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς.

Η ΠΑΕ και ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει γνωστή την θέση της. «Όποιος συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα, θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα», είναι η άποψη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr