Ο Ολυμπιακός έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στη συνέχεια να επιβραβεύεται με ακόμη έναν τρόπο, ακόμη πιο ουσιαστικό. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Έλληνας στόπερ θα παραμείνει στο Λιμάνι, αφού έπεσαν οι υπογραφές, όπως είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ενώ είχε δύο συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Βεβαία, αυτή η εξέλιξη δεν έχει να επηρεάσει σε τίποτα τον σχεδιασμό στον Ολυμπιακό για απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με τον μεγάλο πόθο του Πορτογάλου τεχνικού να είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο άλλος, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Στους Πειραιώτες έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του παίκτη της Βιγιαρεάλ, με τον χρόνο να πιέζει τους διοικούντες την ελληνική ΠΑΕ να κλείσει η εκκρεμότητα αυτή, δεδομένης της ανάγκης η ομάδα να είναι πανέτοιμη ενόψει των δύο αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν στα πλαίσια του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.