Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σερβία το 2006 με τα χρώματα της Βοϊβοντίνα. Η απόδοσή του στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων της Χρόνινχεν, οι οποίοι ξόδεψαν περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν το 2010. Το ταλέντο του Ντούσαν Τάντιτς δεν άφησε ασυγκίνητους τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ολλανδίας και έτσι από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Τβέντε, η οποία δαπάνησε 7,7 εκατ. ευρώ.

Αν και το συμβόλαιό του με την Τβέντε λήγει το 2015, δεν αποκλείεται ο Σέρβος διεθνής να παραχωρηθεί, αποδεικνύοντας πως έχει πολύ μεγάλη αξία μεταπώλησης. Η ομάδα που φέρεται να έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες της κινήσεις είναι ο Άγιαξ, ο οποίος προτίθεται να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Τβέντε προκειμένου να αποκτήσει τον Τάντιτς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από την Ολλανδία, βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Ωστόσο γίνεται σαφές πως η διοίκηση της Τβέντε δεν θα έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον 24χρονο Σέρβο διεθνή, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το ακριβές ποσό που αξιώνει η Τβέντε δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αναμένεται να ξεπερνά κατά πολύ τα 7,7 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η ομάδα για να τον αποκτήσει από την Χρόνινχεν.

Πηγή: sport-fm.gr