Βασική προτεραιότητα για τη Γιουβέντους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η εύρεση του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, δεν παύουν να προκύπτουν και μεταγραφικά ζητήματα, όχι απλώς στο κομμάτι των αγορών, αλλά και των πωλήσεων.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Tuttosport, η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για τον Ζοάο Κανσέλο, με τους ανθρώπους της ομάδας να τη συζητούν, αν και πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Άλλωστε, εκείνος είναι που θα αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν…

Σύμφωνα με το Μέσο που γνωρίζει αρκετά καλά το ρεπορτάζ των «μπιανκονέρι», στον σύλλογο του Πιεμόντε επεξεργάζονται και το σχέδιο με το οποίο θα αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο πλάγιο αμυντικό. Η πρώτη επιλογή για να μην μείνει μόνος στη θέση αυτή ο Ματία ντε Σίλιο είναι να γυρίσει σε ρόλο φουλ μπακ, ενώ η δεύτερη είναι να αγοραστεί ο Ιταλός διεθνής Κριστιάνο Πιτσίνι από τη Βαλένθια.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τις «νυχτερίδες» και συνεχίζει φουριόζος την ανοδική πορεία που έχει καταγράψει με τις Μπέτις και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα, η Βαλένθια είναι ένας σύλλογος με τον οποίο η Γιούβε έχει ανοίξει δίαυλο, καθώς από εκεί αγόρασε τον Κανσέλο έναντι 40,4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την προπέρσινη σεζόν πούλησε σε εκείνη τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Νέτο έναντι 7 εκατ. ευρώ.