Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Εντού να βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στην Κίνα, αφού η Σάλκε ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

Αποκτήθηκε από τη Σάλκε το 2010 και στα τρία χρόνια του στην ομάδα αγωνίστηκε σε 43 αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Μια επίδοση που, για επιθετικό, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… αξιομνημόνευτη. Για το λόγο αυτό η γερμανική ομάδα παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Εντού, πρώτα στη Μπεσικτάς και μετά στην Γκρόιτερ Φιρθ, όπου η απόδοση του Βραζιλιάνου δεν παρουσίασε κάποια ιδιαίτερη βελτίωση. Τελικά η Σάλκε αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον παίκτη, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση.

Η πληροφορία αυτή κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες, συνδυαζόμενη με μια πρόταση που φερόταν να έχει στα χέρια του ο Εντού. Τελικά η πληροφορία επιβεβαιώθηκε, ο Εντού έλυσε το συμβόλαιό του με το γερμανικό σύλλογο και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική ζωή του στην Κίνα, αφού όλα δείχνουν πως θα αποδεχτεί την πρόταση της Λιαονίνγκ Γουογουίν.

Πηγή: sport-fm.gr