Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, άνθρωποι της Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκονται στην Αθήνα για να αποκτήσουν τον Πάουλο Μασάντο από τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται, η ρωσική ομάδα-που έχει στον πάγκο της τον Σλάβεν Μπίλιτς-παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και προτίθεται να δώσει 4-5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι άμεσες, καθώς το βράδυ της Τετάρτης εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία, όπου το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι στις 9 Μαρτίου.

Δεν είναι καθόλου απίθανο ο Πάουλο Μασάντο-που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από την Τουλούζ έναντι 2,7 εκατ. ευρώ-να παραχωρηθεί, καθώς δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα και ήδη σε κάποια παιχνίδια έχει αποδοκιμαστεί από μερίδα του κόσμου. Ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά προφανώς αν υπάρξει συμφωνία, θα μείνει στην Αθήνα για να μετακομίσει στη Μόσχα.

Μετά από 19 αγωνιστικές η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι όγδοη στο ρωσικό πρωτάθλημα. Στην ομάδα αγωνίζονται οι γνωστοί από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα Ντάριο Κρέσιτς (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ) και Ντάμε Εντόι (Παναθηναϊκός, ΟΦΗ). Ο σύλλογος δεν φείδεται χρημάτων και διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως οι Παβλιουτσένκο, Τσόρλουκα, Σίτσεφ, Καϊσέδο, Ομπίνα, Μαϊκόν, και Γκιλέρμε.

Πηγή: sport-fm.gr