Από τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι απέδειξε πως είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Ο Νταβίντ Λουίς, αν και νεαρός στην ηλικία, είναι ιδιαίτερα ώριμος για τη δύσκολη θέση του κεντρικού αμυντικού και δίκαια αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτουν οι εφημερίδες της Ισπανίας.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μιλώντας για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των Καταλανών, έδειξε πως στο μυαλό του είναι μόνο η Τσέλσι. «Για την ώρα είμαι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, συνεπώς κοιτάω το καλό της ομάδας μου και δουλεύω για αυτό. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους πετύχουμε. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε να ευχαριστήσω τόσο τον κόσμο μας, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτό που θα γίνει στο μέλλον δεν το γνωρίζω, τώρα όμως μόνο η Τσέλσι με ενδιαφέρει», τόνισε ο Νταβίντ Λουίς.

Στη συνέχεια, πάντως, ο νεαρός αμυντικός, έδειξε πως τον κολακεύει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. «Είναι κολακευτικό να σε θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Το ενδιαφέρον τους με γεμίζει περηφάνια, αλλά και ευθύνες για να συνεχίσω τη δουλειά που κάνω. Επαναλαμβάνω, όμως, πως στο μυαλό μου είναι μόνο η Τσέλσι», σημείωσε με έμφαση η Νταβίντ Λουίς.

Πηγή: sport-fm.gr