Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις του έκτου ομίλου, ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου μετά τη νίκη επί της Κάχα.

Ο έλληνας άσος δήλωσε πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός για 36 λεπτά, ωστόσο στο τέλος χαλάρωσε, με αποτέλεσμα να νικήσει με μόλις οκτώ πόντους (82-74) διαφορά την Κάχα Λαμποράλ. Στη συνέχεια, ο «Πέρπε» τόνισε πως στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας είναι να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί, ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

«Για 36 λεπτά παίξαμε καλά. Στο τέλος χαλαρώσαμε και χάσαμε τη διαφορά που είχαμε. Σίγουρα αυτό μας προβληματίζει. Παρ’ όλα αυτά, ήταν μία σημαντική νίκη και προχωράμε», δήλωσε αρχικά ο Στράτος Περπέρογλου και πρόσθεσε:

«Ο στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε μέσα και να κλείσουμε τους διαδρόμους στην Κάχα ώστε να μην τρέξει. Σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε αυτό. Δείξαμε πάθος και ενέργεια, πήραμε μία μεγάλη διαφορά, αλλά στο τέλος τη χάσαμε».

Για τη συνέχεια:
«Από εδώ και πέρα είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Είναι δύσκολα και είναι τελικοί για εμάς. Θα πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός στο TOP 16:
«Να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε και να μπούμε στις δύο πρώτες θέσεις, ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα προημιτελικά».

Πηγή: Sport-fm.gr