Δίμηνη ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είχε κληθεί σε απολογία το πρωί της Πέμπτης μετά τη συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (Τανατζής, Πηλοΐδης, Κορομηλάς), καθώς φέρεται να είχε μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το ματς και να είχε πει «… αυτό που κάνατε είναι αλητεία και την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ! Θα με βρείτε μπροστά σας, να το ξέρετε… Στο φύλλο αγώνα γράψτε ό,τι θέλετε».

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει δικαίωμα εισόδου στα παιχνίδια των play-offs της Α1, καθώς η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλεται στην Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00 ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό της 4-2-2013 και στον Πρόεδρο της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο για δυσφήμιση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα».

Πηγή: sport-fm.gr