Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία για το μέλλον του Σέρτζιο Ολιβέιρα, έρχεται να φανερώσει τις αρχικές προθέσεις της Πόρτο, μετά από πρόταση του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του 26χρονου μέσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola «ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα για την επόμενη σεζόν και παρότι δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλλει 12 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο παρουσίασε μια εναλλακτική πρόταση», σημειώνει στο ρεπορτάζ της η πορτογαλική εφημερίδα.

«Οι Πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν 5.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή η πιθανότητα δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί», προσθέτουν και υποστηρίζουν ότι η διοίκηση των «Δράκων» δεν συζητάει για ποσό κάτω από τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ολιβέιρα, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021.

Αυτή είναι μια πρώτη εκτίμηση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο συλλόγων, που δείχνει πως αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο προσεχές διάστημα, ο Ολιβέιρα θα επιστρέψει και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Πόρτο.

Πηγή: gazzetta.gr