Μήνυμα ενότητας σε κάθε επίπεδο έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Συνεχίζοντας να συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινότητα της «Ένωσης», οι παλιές της δόξες δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Πήραν θέση, δε και στο διοικητικό κομμάτι, χαρακτηρίζοντας «ζωτική» την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη και αναγκαία την ένωση όλων των μετόχων και των υπόλοιπων οικονομικών παραγόντων για να δοθεί επιτέλους λύση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Με τη νίκη στην Κέρκυρα, η ΑΕΚ έδειξε ότι αποβάλλει το άγχος και την αβεβαιότητα του πρώτου γύρου. Η ομάδα αρχίζει και “ρολάρει” χάρη στην μαχητικότητα αυτών των παιδιών που έχουν επωμιστεί το βάρος, να διατηρήσουν την Ένωση όσο πιο ψηλά γίνεται, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όσον αφορά τα διοικητικά, με χαρά διαπιστώνουμε ότι κάτι αρχίζει να κινείται. Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ζωτική. Γι’ αυτό, ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περιμένουμε και απ’ τους άλλους πρώην οικονομικούς παράγοντες της ΠΑΕ, να δεχτούν το κάλεσμα και να στείλουν μήνυμα ενότητας στον κόσμο, αρχής γενομένης από την παρουσία τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Δεν μας συμφέρει πια να είμαστε διχασμένοι. Πρέπει όλες οι ενωσίτικες δυνάμεις να ενωθούν.

Η ισχύς εν τη Ενώσει…»

Πηγή: Sport-fm.gr