Τις επιλογές του για το φιλικό με την Τουρκία στις 30 Μαΐου ανακοίνωσε σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος πήρε μαζί του τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, αντί του τραυματία Μιχάλη Μπακάκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Κώστας Μήτρογλου.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές, για την προετοιμασία της εθνικής Ανδρών στο Άπελντοορν, από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και εν συνεχεία για τον φιλικό αγώνα με τη γειτονική χώρα στην Αττάλεια.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.