Είναι το παιχνίδι για το οποίο έχει κινητοποιηθεί η… μισή Γλασκώβη. Η Σέλτικ υποδέχεται τη Γιουβέντους για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ελπίζοντας να επαναλάβει μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα ανάλογο του ματς με τη Μπαρτσελόνα λίγους μήνες πριν και να θέσει τις βάσεις για πρόκριση στους προημιτελικούς.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας σε σκωτσέζικες εφημερίδες για το παιχνίδι αυτό, δεν έκρυψε πως υπολογίζει πολύ το Γιώργο Σαμαρά.

«Ο Σαμαράς είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Σέλτικ και ένας μεγάλος κίνδυνος για εμάς. Αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όλη την ομάδα, η οποία απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε σπουδαίους αντιπάλους. Ειδικά μέσα στην έδρα της, όπου παίρνει μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς της», τόνισε ο Μπουφόν.

«Απέναντί» του θα βρεθεί ο Φρέιζερ Φόρστερ, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες σύμφωνα με τον αρχηγό της «Γιούβε».

«Έχει πολύ ταλέντο και είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος. Αυτό μετράει πολύ στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα, όταν πρέπει να παραμένεις προσηλωμένος και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός του ματς. Ο Φόρστερ έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν έναν πολύ εξελίξιμο τερματοφύλακα. Με σωστή δουλειά και επιμονή, μπορεί να γίνει ένας από τους 5 κορυφαίους γκολκίπερ του κόσμου», ήταν η εκτίμηση του έμπειρου Ιταλού.

Αναφερόμενος στην ομάδα του, ο Μπουφόν δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του. «Με την Τσέλσι αποδείξαμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μια μεγάλη διάκριση στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα. Ποιος ξέρει; Ίσως η φετινή, να είναι η χρονιά μας», είπε με έμφαση ο Τζίτζι Μπουφόν.

Πηγή: sport-fm.gr