Ένα δημοσίευμα στην Ιταλία που φιλοξενεί δηλώσεις του βοηθού του Μαντσίνι, εμπλέκει… τον Ράφικ Τζεμπούρ με τη Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Συγκεκριμένα δηλώσεις του βοηθού του Μαντσίνι στην Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλο Κανσελιέρι χαρακτηρίζουν τον Ράφικ Τζεμπούρ εξαιρετική επιλογή για backup στην γραμμή κρούσης των «πολιτών».

Ο «τρομοκράτης» ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι άλλες ομάδες σταμάτησαν να «βλέπουν» την περίπτωσή του. Αυτό επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του βοηθού του Μαντσίνι, Κάρλο Κανσελιέρι ο οποίος μέσω της «Tuttomercato» εξέφρασε την άποψη ότι ο Αλγερινός επιθετικός θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για την Σίτι, τώρα που έμεινε μία θέση «ορφανή» αφού αποχώρησε ο Μπαλοτέλι.

Συγκεκριμένα, ο Κανσελιέρι, τόνισε: «Τώρα να πάρουμε τον Καβάνι ή τον Φαλκάο δεν γίνεται. Εγώ όμως κρατάω άλλα ονόματα επιθετικών όπως για παράδειγμα αυτό του Τζεμπούρ που παίζει στον Ολυμπιακό. Θα ήταν μία πολύ καλή εναλλακτική επιλογή για την επίθεσή μας. Για να καταλάβετε, ο συγκεκριμένος παίκτης θα ήταν βασικός σχεδόν σε όλες τις ιταλικές ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr