Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι και επίσημα ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος τόνισε πως θέλει να γίνει μέλος της προσπάθειας να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Ολοκληρώθηκε ακόμα μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού Βόλου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Κώστα Καπετάνου, χωρίς να γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια.

Ο πρώην άσος του Άρη, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια έκανε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Βολιωτών, τονίζοντας πως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουν για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα η ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Καπετάνου».

Οι δηλώσεις του Καπετάνου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλω και εγώ με την παρουσία μου να βάλω ένα λιθαράκι, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Superleague και να αντικατασταθεί εν μέρει η αδικία που υπέστη το καλοκαίρι του 2011. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί (φίλαθλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές) μπορούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε και την ομάδα που θαύμασε όλη η Ελλάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr