Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Λεωφόρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός καθώς η νέα τροπολογία σχετική με τον νόμο Μπιρμπίλη που… εξυπηρετεί προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ήδη στην Βουλή και απομένει η ψήφισή της.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στην Βουλή, ο Παναθηναϊκός από την μέρα που θα εκδοθεί άδεια κατεδάφισης για το «Απόστολος Νικολαΐδης», θα έχει στην διάθεσή του πέντε χρόνια για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό.

Αυτήν την τροπολογία την περίμεναν καιρό στον Παναθηναϊκό εξαιτίας κυρίως του δεύτερου στοιχείου που περιλαμβάνει. Και αυτό είναι ότι για να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου, θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί το νέο γήπεδο!

Η συγκεκριμένη τροπολογία, επιπλέον, δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση του Παναθηναϊκού να προχωρήσει στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει στην Λεωφόρο, μέχρι να ολοκληρωθεί η «Διπλή Ανάπλαση». Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που θα ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να δρομολογήσει την επιστροφή του στην «ιστορική» του έδρα.

Πηγή: Sport-fm.gr