Η θέληση της ΕΡΤ να εντάξει στην τηλεοπτική της «στέγη» τον ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι καινούριο, με το σχετικό ενδιαφέρον να αποκαλύπτεται πριν από περίπου τρεις μήνες. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τις δύο πλευρές να είναι σε ανοικτή γραμμή για μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Αυτό που έρχεται ως νέα εξέλιξη, αφορά τις απαιτήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για να προχωρήσει το deal. Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, οι απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων φτάνουν τα 7 με 8 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, βάσει το σχετικού ρεπορτάζ, οι επιτελείς της Δημόσιας Τηλεόρασης δείχνουν πως το συζητούν.

Για να επιτευχθεί η συμφωνία, θα πρέπει η ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια και παράλληλα να κάνει πίσω η Nova, η οποία δεν θα ήθελε να χάσει τον επόμενο πρωταθλητή από το «οπλοστάσιό» της. Ωστόσο, δύσκολα το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει ένα τέτοιο ποσό…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συζητήσεις μεταξύ της Δημόσιας Τηλεόρασης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα δίμηνο. Μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή φέρεται να υπήρξε συνάντηση στενού συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη με κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ.

Εκτός του «δικεφάλου» του Βορρά, η Δημόσια Τηλεόραση, που έχει κάνει μεγάλο… μπάσιμο στο αθλητικό κομμάτι, λέγεται πως ενδιαφέρεται και για τα τηλεοπτικά του Πανιωνίου και του ΟΦΗ, εφόσον ο σύλλογος της Κρήτης παραμείνει στη Super League.