Τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές τις επόμενες μέρες θα έχει ο ΟΦΗ, αφού οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ εξασφάλισαν προσωρινή φορολογική ενημερότητα για έναν μήνα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν σταματάνε εκεί, καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ρυθμίσουν τις δόσεις για τα χρέη της ΠΑΕ και να πάρουν το επόμενο χρονικό διάστημα και την μόνιμη που χρειάζονται.

Κατά τα άλλα την Τρίτη (15/1) ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πέτρακης, έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ωστόσο, την Τετάρτη (16/1) έχει προγραμματίσει διπλή. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Ντένις Σόουζα, ο οποίος στο ματς με τον Άρη συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Πετράκης θα υπολογίζει, όπως όλα δείχνουν, τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Μοχάμεντ Σαρ, του οποίου ο τραυματισμός δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Στις υπηρεσίες του 53χρονου τεχνικού για το ματς με τους «κυανέρυθρους» φαίνεται πως θα είναι και ο Γιάννης Βιτώρος με τον νεαρό μέσο είναι σε καλύτερη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν οι νεαροί Νίκος Ζιάμπαρης και Παναγιώτης, οι οποίοι δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο στο φιλικό με τον Ρούβα, θα συνεχίσουν να προπονούνται με τους Κρητικούς.

Πηγή: Sport-fm.gr