Πραγματικά οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψει κανείς αυτά που κάνει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ. Μπορεί η ομάδα του να δείχνει σημάδια καθίζησης το τελευταίο διάστημα, καθώς φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τον τραυματισμό του Πολ Τζορτζ, που δεν έχει επανέλθει στα στάνταρ του, αλλά εκείνος… οργιάζει.

Αποκορύφωμα των πεπραγμένων του σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι αυτά που έκανε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο «Ρας» ήταν… από άλλον πλανήτη και έκανε τριπλ νταμπλ με 20+ σε κάθε κατηγορία. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον πρώτο που το έχει καταφέρει να είναι ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν το μακρινό 1968.

Ο Ουέστμπρουκ απέναντι στην ομάδα του Λος Άντζελες είχε 20 πόντους, 20 ριμπάουντ και 21 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, με το εκπληκτικό στατιστικό αυτό επίτευγμα να κλείνει περίπου 40 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα με ένα ριμπάουντ.

Για την ιστορία, οι Θάντερ πήραν τη νίκη 119-103 απέναντι στους Λέικερς και συνέχισαν την προσπάθειά τους για «αναρρίχηση» στην οκτάδα που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ, με στόχο να μην πέσουν πάνω στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Γκραντ ήταν πρώτος σκόρερ των νικητών με 22 πόντους, ενώ  ο Κάλντγουέλ-Ποουπ είχε 23 για τους ηττημένους.