Δεν κρατάει κακία σε όσους τον αποδοκίμασαν στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Σάκης Τσιώλης επέστρεψε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Βήμα πρόκρισης έκανε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, με το 1-1 στο Πανθεσσαλικό, με τον προπονητή των Αρκάδων, Σάκη Τσιώλη να επιστρέφει ως «αντίπαλος» αυτή τη φορά.

Μερίδα φίλων των «ερυθρόλευκων» αποδοκίμασε τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, ωστόσο ο ίδιος δεν κρατά καμία κακία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει οι Βολιώτες. «Μοιρασμένο παιχνίδι, κάθε ομάδα από ένα ημίχρονο», τόνισε για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία. Ο Αστέρας στο πρώτο μέρος έκανε ένα πολύ νευρικό παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Ισοφαρίσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και άλλες φορές. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Πολύς κόσμος σήμερα έδειξε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό μου. Όμως, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως μια μέρα πριν αποφασίσει η ΕΠΟ για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, είχα κάνει συνέντευξη Τύπου αν και ήμουν προπονητής άλλης ομάδας και είχα στηρίξει τον Ολυμπιακό, γιατί θεωρούσα πως του γινόταν μια μεγάλη αδικία», είπε αρχικά ο Τσιώλης και συνέχισε:

«Εγώ κρατώ τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα στο Βόλο κι αυτά που ζήσαμε όλοι μαζί. Ευχαριστήθηκα τη δουλειά που κάναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά που πέρασα στο Βόλο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που ζήσαμε και σ’ αυτούς που σήμερα με αποδοκίμαζαν τους εύχομαι τα καλύτερα».

Πηγή: Sport-fm.gr