Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αυτήν τη σεζόν. Η επιλογή της ομάδας να φορέσει το περιβραχιόνιο ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός, τον έκανε να… μεταμορφωθεί ξανά στον ποδοσφαιριστή που είχε δείξει πως είναι τις προηγούμενες σεζόν.

Ο «μαέστρος» των Πειραιωτών δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης, που έχει δείξει την αγάπη του και την αφοσίωσή του στα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο ατζέντης του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκος, είχε για περίπου τρεις ώρες συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Ατρόμητο, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από το Λιμάνι δεν επιβεβαίωναν πως το ραντεβού με τον γνωστό ατζέντη αφορούσε τον «Φόρτου», αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετές κρούσεις από σημαντικές ομάδες του εξωτερικού για τον πελάτη του, όπως δεδομένη είναι και η πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Φορτούνη είναι συνεχές, με τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων της χώρας να είναι συνεχή. Μάλιστα, από τη Φενέρμπαχτσε και χθες τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.