Ολυμπιακός και Ντε Βινσέντι τα έχουν βρει σε όλα και πλέον μένει το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης της συνεργασίας από την μεριά των «ερυθρόλευκων». Μπορεί οι Πειραιώτες να είχαν ορισμένους ενδοιασμούς σε ό,τι είχε να κάνει με το αν τελικά ο παίκτης τα καταφέρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως όλα ξεπεράστηκαν.

Ακούγεται πως ο Ντε Βινσέντι είχε συζήτηση με ανθρώπους της ομάδας (ακόμα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) και πως του διεμήνυσαν πως όλα θα κριθούν από τον ίδιο για αν θα παίξει με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, πιστεύει πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και μπορεί αν βγει νικητής στον μεγάλο ανταγωνισμό που θα έχει στον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους», από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των Τζεμπούρ, Τοροσίδη και Κάρολ. Για τον πρώτο μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον της Μπεσίκτας να τον εντάξει στο δυναμικό της αλλά στον Πειραιά δεν φαίνονται να ανησυχούν αφού η πρόταση που του έχουν κάνει είναι πολύ καλή.

Τέλος, όλα δείχνουν πως βρίσκεται λύση με τον Ντιόγο. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην Αθήνα και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους «ερυθρόλευκους», και σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί άκρη και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πηγή: sport-fm.gr