Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ μέσα από τα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΣΚΑ. Τόσο η ίδια όσο κι αυτός δεν το έχουν ξεχάσει κι έτσι βραβεύτηκε στην κοπή της πίτας τη Δευτέρα.

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά», δήλωσε ο 22χρονος γκαρντ. «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή εδώ η βράβευση για δύο λόγους. Ξεκίνησα το μπάσκετ από εδώ. Είναι αλήθεια πως έχω βραβευτεί πολλές φορές από την ΕΣΚΑ ως μέλος ομάδων μικρότερων κατηγοριών όπως Παίδων και Εφήβων και ξυπνάει για εμένα ευχάριστες αναμνήσεις η παρουσία μου εδώ. Βλέπω επίσης πως η αίθουσα είναι γεμάτη, κάτι που σημαίνει, και το εύχομαι, στο μέλλον να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα»

Τη βράβευση στον παίκτη έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. «Ο ποιητής γράφει πως “ίσκιος είναι το γρήγορο πέρασμα των πουλιών”. Πέρασε ένας χρόνος, όπου πέρσι ήμασταν και πάλι εδώ και ξαφνικά φτάσαμε εδώ, στο τώρα. Τόσο γρήγορα, τόσο απλά. Για να τιμήσουμε τους πρωτεργάτες του αθλήματος. Και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Βλέπω παιδιά που ξεκίνησαν από εδώ να στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Και βλέπω με ιδιαίτερη χαρά πως ένα παιδί του αθηναϊκού μπάσκετ προοδεύει, ένα παιδί όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr