Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στη λεκάνη στο παιχνίδι της εθνικής Αργεντινής με τη Βενεζουέλα, με συνέπεια να χάσει το δεύτερο φιλικό της «αλμπισελέστε» με το Μαρόκο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην Καταλονία για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις των «μπλαουγκράνα», ωστόσο θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση για να μην προκύψει χειρουργείο, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα Sport.

Οι γιατροί της Μπάρτσα έχουν αναφέρει στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στο τεχνικό επιτελείο ότι για να ξεπεράσει σίγουρα τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Αργεντινός, ίσως θα χρειαστεί επέμβαση, αλλά αυτό στην Μπαρτσελόνα δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται, από τη στιγμή που η ομάδα διεκδικεί σημαντικούς στόχους ως το τέλος της σεζόν, με πρώτο και καλύτερο το Champions League.

Έτσι, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση για τον Μέσι, που περιλαμβάνει ξεκούραση και προσεκτικούς χειρισμούς, ώστε να μην προκύψει κάποιο δυσάρεστο νέο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Βαλβέρδε να προτιμήσει σε κάποια παιχνίδια να μην τον χρησιμοποιήσει, ώστε να του δώσει χρόνο ξεκούρασης και να τον προφυλάξει για τα μεγάλα ματς ως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr