Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν είναι ενήμερος για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα υψηλά κόστη των εισιτηρίων των εκτός έδρας αγώνων έπειτα και από τη διαμάχη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα και σκέφτεται να βάλει πλαφόν από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι πολύ πιθανό από τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρξει συγκεκριμένο «ταβάνι» για τα εισιτήρια που θα λαμβάνουν οι οπαδοί των συλλόγων που θα συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους.

Το θέμα που προέκυψε με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα και τα 120 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσουν οι φίλοι των δύο κλαμπ για να βρεθούν τόσο στο «Ολντ Τράφορντ» όσο και στο «Καμπ Νόου», έχει προκαλέσει πλέον μείζον ζήτημα.

Αυτό έχει συζητηθεί πολλάκις, ενώ, αντιπροσωπεία των οπαδών των Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν συναντηθεί με την ECA για να τους αναλύσουν το πρόβλημα, με τη Daily Mail να τονίζει ότι και η UEFA είναι ενήμερη, με το σενάριο για το πλαφόν στο κόστος των εισιτηρίων των εκτός έδρας ματς να τίθεται επί τάπητος για τη νέα σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr