Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το Νάνι, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τον Πορτογάλο να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Χρειαζόμαστε έναν παίκτη όπως ο Νάνι. Προσφέρει κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο. Δυστυχώς, είναι τραυματίας οπότε τον στείλαμε στο Ντουμπάι για διακοπές και ελπίζουμε η ζέστη να διευκολύνει την ανάρρωσή του. Υπολογίζω πως θα τον έχω και πάλι στη διάθεσή μου περίπου μετά τα μέσα Ιανουαρίου», ήταν τα λόγια του σκωτσέζου τεχνικού για να προσθέσει:

«Ο Νάνι είναι τραυματίας. Το συμβόλαιό του ισχύει ακόμα για ενάμιση χρόνο. Φυσικά και έχει μέλλον στη Γιουνάιτεντ. Γιατί να θέλω να τον αφήσω να φύγει;

Προφανώς οι άνθρωποί του διαπραγματεύονται με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Ντέιβιντ Τζιλ, ένα νέο συμβόλαιο, αλλά εγώ δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Πάντως δεν θα τον αφήσουμε να φύγει».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τους «κόκκινους διαβόλους» πολύ κοντά στο να υπογράψουν με τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Φέργκιουσον είπε μόνο:

«Πρόκειται για ανοησία. Τίποτα άλλο πέρα από ανοησία».

Πηγή: sport-fm.gr