Ένας από τους ανθρώπους που έχουν πάρει επάνω τους πολύ από το «ανάθεμα» για την κακή πορεία της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν, με εξαίρεση της είσοδο στους ομίλους τουChampions League και την πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ χρεώνεται αστοχίες στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και πολλές δυστοκίες που παρατηρήθηκαν σε μεταγραφικές υποθέσεις τόσο το καλοκαίρι του 2018 όσο και τον προηγούμενο Ιανουάριο. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι εμμέσως (και σε κάποιες περιπτώσεις και άμεσα) οι ρεπόρτερ του «κιτρινόμαυρου» ρεπορτάζ έχουν τονίσει το γεγονός.

Ωστόσο, παρά τον ντόρο που γίνεται με τον Λυμπερόπουλο, σε σημερινό της δημοσίευμα η Sportime αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπιστεύεται απόλυτα τον νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας και ότι το μόνο που υφίσταται προς το παρόν ως σκέψη, είναι να προστεθεί δίπλα του ένα πρόσωπο που θα έχει πλήρη γνώση της αγοράς, χωρίς όμως να περιορίζεται ο ρόλος του.

Άλλωστε, ο Μεσσήνιος πρώην επιθετικός ομάδας, με τον κομβικό αυτόν ρόλο στην ΑΕΚ, έχει πραγματοποιήσει πολλές συζητήσεις με τον Μανόλο Χιμένεθ το τελευταίο διάστημα, με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, δείχνοντας ότι έχει ήδη πάρει το «ΟΚ» για να συνεχίσει τις κινήσεις του.