Ο Ολυμπιακός ως προς το προσεχές καλοκαίρι δείχνει πως θα κάνει μία πιο μεγάλη στροφή σε… δοκιμασμένες λύσεις από το πρωτάθλημα της Super League και ότι δεν θα έχει τόσο μεγάλο αριθμό προσθηκών από το εξωτερικό.

Περιπτώσεις όπως των Ματέο Γκαρσία και Βέλεθ του Άρη έχουν μπει στο… κάδρο του σε μία λογική του να έχει στο ρόστερ του παίκτες που να ξέρουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παίξει σε αυτό και έχοντας παρουσία και σε καλές ομάδες της κατηγορίας όπως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Ο άσος από την Ταραγόνα (η οποία είχε προσπαθήσει να τον προσεγγίσει φέτος επειδή λόγω ενός προσωπικού του θέματος πρέπει να πηγαίνει κάποιες φορές εκεί) – που βέβαια δεν είχε πάει τόσο καλά στο 4-1 από τον Ολυμπιακό – έχει φέτος 22 ματς με 1 γκολ στον Άρη και η βασική πρόθεση της ομάδας του είναι να τον ανανεώσει και τον κρατήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως με τον Ολυμπιακό έχει γίνει μία πρώτη άτυπη προσέγγιση – επαφή για τον εν λόγω στόπερ (σ.σ. μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ) με την προοπτική να προχωρήσει η υπόθεση αυτή. Όχι κάτι παραπάνω μέχρι στιγμής πάντως.

Πηγή: gazzetta.gr