Με συνέντευξη του ο Στέφανος Σιόντης ξεκαθαρίζει ότι το αυριανό παιχνίδι της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Τι υποστηρίζει για τον Λόρενς Έμπεν αλλά και το όνειρο επιστροφής του στην Παιανία.

Ο Σιόντης είπε στο leoforos.gr

Ο Λόρενς Έμπεν όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο τιμ του Παναθηναϊκού. Θέλω την άποψη σου για τον Ολλανδό γυμναστή.
«Ο Λόρενς Έμπεν μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους γυμναστές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στη δουλειά του είναι σοβαρός, εργατικός και προσδίδει πολλά στους παίκτες μίας ομάδας την οποία και προπονεί. Έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία σαν άνθρωπος αλλά και σαν γυμναστής».

Πώς βλέπεις τον φετινό Παναθηναϊκό;
«Έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό του. Επίσης έκανες τρεις πολύ καλές προσθήκες που θα τον βοηθήσουν για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα ακόμη ψάχνεται στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή.
Πιστεύω όμως πως θα τα πάει πολύ καλά και φέτος. Θα έχει πολύ καλή πορεία στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται μία πίστωση χρόνου για να υπάρξει το κατάλληλο δέσιμο μεταξύ των παικτών. Σε λίγο καιρό ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ καλύτερος από ότι είναι σήμερα, είμαι σίγουρος».

Η γνώμη σου για το αυριανό παιχνίδι…
«Ο Παναθηναϊκός θα είναι αποφασισμένος αλλά και… σφιχτός για τη νίκη. Το ίδιο θεωρώ πως θα είναι και η Καβάλα η οποία θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μπροστά στον κόσμο της. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη στο www.leoforos.gr